Машини для подрібнення заморожених продуктів

Як єдиний спеціаліст у світі і лідер на ринку обладнання для подрібнення змороженої сировини, компанія МAGURIT пропонує замовникам ефективність і виробництво на найвищому рівні. Машини МAGURIT займають провідне місце на ринку харчових продуктів і корму для тварин у сфері подрібнення свіжої сировини і глибокозаморожених блоків. Великий асортимент машин і оптимальні види нарізання дозволяють знайти індивідуальні [...]

Як єдиний спеціаліст у світі і лідер на ринку обладнання для подрібнення змороженої сировини, компанія МAGURIT пропонує замовникам ефективність і виробництво на найвищому рівні.

Машини МAGURIT займають провідне місце на ринку харчових продуктів і корму для тварин у сфері подрібнення свіжої сировини і глибокозаморожених блоків. Великий асортимент машин і оптимальні види нарізання дозволяють знайти індивідуальні рішення для кожного замовника. Усі моделі в залежності на вимогу можуть бути укомплектовані різними комплектами для нарізання.

Високопродуктивні машини МAGURIT  подрібнюють заморожені, свіжі, тверді і кристалічні продукти харчування в будь-якому вигляді, розмірі і формі: скибок, пластин, кубиків і шматочків. Ваш продукт подрібнюється до бажаного розміру у відповідності із обраною технікою подрібнення і товщиною ножа.

FROMAT 042 eco/profi

Блокорізки FROMAT 042 у версії  single особливо добре підходять для мілких і середніх ковбасних виробництв.  Вони розрізають заморожені блоки будь-яких форм і розмірів на пластини чи шматки із чіткими краями. Сировина, подрібнена на цій блокорізці, ідеально підходить для подальшої переробки у кутері чи вовчку.

FROMAT 053

Блокорізка FROMAT 053 підкорює своєю незмінною високою продуктивністю. Вона нарізає блоки сировини будь-яких  ходових форм і розмірів на пластини і шматки.  Подрібнений продукт зручний для подальшої переробки у кутері чи вовчку.

FROMAT 063

Блокорізка FROMAT 063 ідеально підходить для тривалої експлуатації на промислових підприємствах. Вона одночасно ефективно обробляє декілька заморожених блоків сировини будь-якої ходової форми і розмірів. За допомогою цієї блокорізки заморожені блоки м’яса ріжуться на пластини чи шматки із чіткими краями, які можуть далі використовуватись для переробці у кутері чи вовчку.