Комбіновані вакуумні масажери-мішалки поєднують у собі декілька установок для масування, вакуумування і перемішування, ідеально підходять для перемішування і масування особливо ніжних продуктів. Конструкція і принцип роботи машин цього типу дозволяє непошкоджуючи масувати будь-які види делікатесів, птиці, а також перемішувати салати.
Переваги напівм’якої конструкції лопатки для масування:
— виключає затискання чи розрив при роботі навіть із найніжнішими м’ясними продуктами.
— одночасно досягається високий ефект масування чи перемішування
— дозволяє обробляти мінімальні об’єми від 25–30 літрів продукції без погіршення якості перемішування чи масування
— вивантаження за допомогою напівм’якої лопатки для масування забезпечує максимальне очищення усієї поверхні масажера, враховуючи дно
— мінімальні використання ручної праці.